luni, 6 iunie 2011

FMI Romania

F.M.I. sau Fondul Monetar International a luat nastere in Washington DC, in iulie 1944. FMI a fost formal organizat in Decembrie 1945. Este de fapt o adunatura, o haita a celor mai bogate tari din lume, SUA fiind cea mai importanta. Initial, FMI a avut un scop nobil: reconstructia Europei dupa cel de-al II-lea razboi mondial. La inceput....

Acest sistem de a imprumuta tarile nevoiase cu bani n-ar fi rau deloc, daca FMI n-ar impune anumite conditii, pentru a aseza cartile in favoarea sa.

Nimic pe lumea asta nu e gratis si nimeni nu vrea sa te ajute daca nu e si un puternic interes material la mijloc. In cazul FMI -ului, imprumutarea de bani la dobanzi mari este un mijloc de a controla economiile mondiale.

Nu ma intereseaza ca vine Niels Holgerson la Antena 3 sau alti specialisti pe economie si apara FMI si Banca Mondiala! Adevarul pe care toti evita sa il spuna este ca singurul scop al FMI este subjugarea a cat mai multor tari din interese economice.

Privatizarea economiei, si alte masuri de relansare:))))))))) (dupa caz in fiecare tara) aduc de regula tara respectiva la sapa de lemn, locuitorii saracesc si....ce sa vezi, apar fabrici straine care exploateaza forta de lucru saraca creata de FMI.

E simplu. DIVIDE ET IMPERA spuneau romanii!

Ce scriu eu nu sunt lucruri noi, inedite. Eu stau si ma intreb: Oare Romania nu vede situatia in care se afla Grecia? Este totalmente dependenta de FMI!!

E trist ca, din cauza unor politici proaste, a hotiei din guvern/parlament/politica, si a cheltuirii banului public pentru a imbogati pe cei putini, am ajuns sa apelam la FMI!

Macar de am fi ajuns in situatia asta pentru ca guvernul a construit prea multe autostrazi, prea multe cai ferate noi, prea multe scoli, etc etc etc! De unde? Toti banii sunt in AUDI lu' Udrea, LandRoverul lu' Elena Baselu', si in averile celorlalti hoti calificati ai tarii si ai partidelor politice.

Iar Romania ramane tara unde cainii sunt masacrati, caii sunt vanduti pentru carne, spitalele sunt inchise, profesorii calcati in picioare si batjocoriti, pensionarii dati uitarii si tinerii INCURAJATI SA PLECE! Romania ramane tara unde politicienii, in infinita lor intelepciune, nu sunt in stare sa ASCULTE la ceea ce Europa are de zis.

P.S.
Uf, scuze, am uitat ca Udrea avea foarte multi bani inainte sa intre in politica! Mea culpa!
Ah....da si Baselu' la fel. Era bogat inainte sa fie presedinte sau primar. Ca doar a vandut flota, nuh?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu