joi, 2 iunie 2011

Nu inteleg.


Doua chestii pe care nu le-am inteles niciodata: fotbalul si pescuitul.

La partea cu fotbalul Becali pare sa fie de acord cu mine: "Sunt idiot că investesc în fotbal".

De ce sa imi tai venele si sa ma iau la bataie pentru ca o echipa (care nu imi da mie bani sa o sustin) retrogradeaza/pierde/e amendata/etc?

Ma uit in jurul meu la Timisoara (spre exemplu): Poli a retrogradat: FELICITARI LOR, SUNT CEI MAI TARI! Dar de unde fanatismul asta? Poate de la instinctul de turma, nivelul IQ al suporterilor (nu toti!!!), educatia proasta sau...poate ca unii oameni sunt pur si simplu irecuperabili!

Ah....si pescuitul e pur si simplu al d**c*lui de plictisitor!

Un comentariu:

  1. 1. Fotbalul este ridicat la rang de "religie universala" pentru pasiunile pe care le provoaca. Plus ca daca esti european si iti place sa faci miscare te gandesti in primul rand la acest sport(cel putin in anii copilariei). Sa fii sustinator, mai ales cum ai vazut suporterii Timisoarei, inseamna sa ai inradacinata o stare de spirit. Nu conteaza cat de jos e echipa ta dpdv sportiv, iubesti acele culori iar camaraderia si plictiseala si o zi de sambata sunt salvate:P (turbez ca urmeaza 2 luni fara fotbal)

    2. Pescuitul. De cate ori ai pescuit? Cu undita, nu cu plasa. Este foarte relaxant. Si in plus stai in natura, te plimbi cu o barca pe balta aia. Admiri un apus, iti procuri hrana:))) SAMD

    RăspundețiȘtergere