sâmbătă, 4 iunie 2011

Urban Stamps-proiectii pe cladiri

Asociatia de la 4 a studentilor la arhitectura din Timisoara, in colaborare cu Primaria si alti parteneri au organizat un eveniment deosebit in Piata Unirii, in data de 3 iunie 2011. Acesta poarta numele de URBAN STAMPS si este doar inceputul unei serii de evenimente culturale care ar aseza Timisoara pe harta capitalelor europene. Cei care au fost suficient de inspirati sa ramana in Piata Unirii pana la ora 22/10 PM au putut viziona picturi si desene ale unor artisti plastici din Timisoara, proiectate pe Palatul Baroc din Piata Unirii (care gazduieste muzeul de arta). Cei care au pierdut aseara aceste proiectii mai au o sansa in aceasta seara - 4 iunie 2011 - .

4 comentarii:

  1. FELICITARI TANARULUI VLAD GURZA PENTRU ACEASTA IDEE, DE A NE REGASI IN MUZICA SI CULOARE.FELICITARI TUTUROR ! MINUNATA PREZENTAREA D-NEI VERONICA BALAJ!

    RăspundețiȘtergere
  2. Muzica: Gheorghe Iovu
    Prezentare: Veronica Balaj, Radio Timisoara

    RăspundețiȘtergere
  3. E o ideie colosala prin care Romania paseste cu restul tarilor din Europa. Chiar m-am simtit mandru ca Timisoara trage tara dupa ea pentru a nu stiu cata oara. Felicitari realizatorilor!

    RăspundețiȘtergere