luni, 18 aprilie 2011

The Gadget Show

Gadget-urile, sunt dorite de toti. Fie ca e iPhone sau iPod, Macbook sau Macbook Pro, aceste revelatii tehnologice de la Apple sunt ultima fitza a momentului. Asa ca daca iti permiti sau nu, in rate sau cash, trebuie sa iti cumperi si tu unul, sa te vada colegii de breasla la cafenea in Dorobanti. Ca doar acum nu mai e de ajuns sa faci shopping la Milano - trebuie sa te afisezi in fata paparazzilor cu un iPhone 4 sau macar un Samsung smartphone la ureche ca sa fi luat in serios. Asa ca sa urmarim cateva gadgeturi mishto, cu zambetul pe buze si oftica pe fata, ca nu ne permitem si noi, la randul nostru, macar unul din aceste frumoase bucati de tehnologie californiano-japoneza.
Noul iPod Touch, imbina toata magia iPod cu tehnologia iPhone si iti aduce ecran tactil, Face Time pentru conversatii video cu prietenii si multe alte jocuri si aplicatii cool, sustinute de ultimele microprocesoare Apple A4 si un ecran glossy retina display.
Super laptopul Macbook Pro 13", 15" si 17" de la Apple cu noile microprocesoare Intel Core i3,i5 si i7 si o baterie care te tine peste 8 ore sunt a must have in materie de portabilitate si performanta. Asta daca nu esti tentat de iPad 2, tableta care a readus Apple in centrul atentiei presei IT.
Asa ca n-ai de ales, lucreaza in plus, strange cureaua, nu manca juma' de an si i-ati si tu unul!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu