joi, 21 aprilie 2011

Cele mai PENALE drumuri din Rommania.

Se gandeste rumanu' sa mearga si el acasa de pasti, ca doar e rumman si e disperat dupa cat mai multe feluri de mancare si bautura!

Sa zicem ca tre' sa conduca de la Timisoara la Targu-Jiu! Bun, zice el, uitand ca traieste in tara lu' Boc, Base' si a-restului gastii de hoti si ca, in aceasta tara infloritoare  cu crestere econo-MICA de 0.01 %, NU SUNT DRUMURI. Sau daca sunt, au ramas acolo, asa, neingrijite de pe vremea to'arasului Ceausescu (fie-i tarana usoara) si se descompun pe zi ce trece. 

Deoarece NOI facem totul in stil pur romanesc, am lasat si acele zone unde s-a inceput asfaltarea - neterminate. S-au turnat straturi dupa straturi si, cand s-au terminat banii (scuze!, cand s-au furat!) au ramas in urma adevarate VALURI de asfalt, imbinate execrabil, care nu fac altceva decat sa iti distruga suspensiile si sa iti hataie creierii (daca ai avut proasta inspiratie sa iti pui suspensii sport pe masina!) si sa iti manance nervii, pe care oricum, ti i-ai pierdut la benzinarie cat timp ai asteptat sa te serveasca o fatuca plictisita cu o amarata de ROVIGNETA pe care si-asa o platesti degeaba!

Asadar, in pragul sarbatorilor de Pasti, sa le uram ministrilor si politicienilor care au facut posibila NE-CONSTRUCTIA de drumuri si autostrazi - nu-i asa - un calduros: Manca-mi-ai! si Pica-ti-ar radiatorul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu