duminică, 15 mai 2011

Reclame romanesti (avem talent!)

Ma gandeam de cate ori am incercat sa ma angajez la agentii de publicitate si de cate ori am primit acelasi raspuns: Nu ai experienta. Noi avem profesionistii nostri care fac reclame supertari..yada..yada...yada( pt domnul Socaciu yada in engleza este echivalentul in romana a blah...blah...blah...). Care sunt bah profesionistii astia? Aia care fac majoritatea reclamelor romanesti? Asadar, am compilat un top al celor mai proaste 5 reclame romanesti.

Locul 1
Asa de proasta reclama asta. Daca iei creierul celui care a facut reclama asta si il pui intr-un porumbel - o sa zboare inapoi! De aia avem noi copii din ce in ce mai prosti! Se uita la reclamele Romaniei Capitaliste!

Locul 2
Avem de fata un caz grav de posedare. Poate, in loc de medic - sa chemam un exorcist! Sa exorcizeze prostia...nu stiu la ce va gandeati!

Locul 3
N-are sens sa mai comentez.

Locul 4
AH.....sa vedem. Reclama incepe cu imaginea unui Macbook Pro (deci primul laptop), dupa care trece la imaginea unui Fujitsu Siemens Amilo daca nu ma insel si se termina cu: Noile laptopuri Dell! Ma doare creierul! Tare as vrea sa stiu care sunt imbecilii de la care imbecila firma de publicitate care au fătat reclama asta!

Locul 5
Acesti mosi senili si [scarbos] de optimisti transforma aceasta reclama intr-un film horror pentru oricine cu un intelect peste media manelistilor si imbecililor din Romania. Alte comentarii sunt de prisos. Proaaaaaassssta reclama!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu