joi, 26 mai 2011

Unde bem un ceai/cafea buna in Cluj


Flowers Tea House
Cei care poposesc aici pot să încerce oricare din cele 50 de sortimente de ceai, de la cele africane la cele chinezeşti, de la cele verzi la cele albe ori negre. Chiar dacă adesea fumul de ţigară se îngroaşă peste limita de toleranţă a unui nefumător, acesta este o parte din farmecul locului.

Daca nu poti sta departe de laptop sau de internet in general, este bine de stiut ca Flowers Tea House are servicii Wi-Fi. De asemenea, toata zona Matei - piata unirii - este un hotspot wi-fi.

La Flowers poţi bea un ceai în timp ce priveşti "spectacolul" străzii sau în timp ce savurezi un spectacol de teatru propriu-zis ori o proiecţie de film. Decoraţiunile din ceainărie, mai cu seamă cele miniaturale din vitrină, întregesc atmosfera de la Flowers.



Insomnia Cafe (foto alb-negru de mai sus) introduce conceptul de cafenea clasica, in care au loc dezbateri, se pun la cale revolutii sau pur si simplu se merge pentru a savura o cafea buna sau un ceai. Cafeneaua impresioneaza atat prin locatia sa (tot in zona centrului, la cateva sute de metri de sediul UBB) cat si prin interiorul boem, un fel de shabby chic din alta epoca. Accesul la internet este Wi-Fi (dupa parerea mea internetul nu poate lipsi din cafeneaua moderna) asa ca daca vrei sa iti iei laptopul cu tine sa lucrezi sau sa surfezi pe net, asigura-te doar ca te tine bateria sau ca ai ales o masa langa o priza:)

Pentru iubitorii de frumos si pentru sufletele de artisti dar si pentru cei care vor sa experimenteze si altceva recomand o vizita la aceste cafenele oricand veti avea drum prin Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu