miercuri, 25 mai 2011

Reclame romanesti (avem talent!)

Ma gandeam de cate ori am incercat sa ma angajez la agentii de publicitate si de cate ori am primit acelasi raspuns: Nu ai experienta. Noi avem profesionistii nostri care fac reclame supertari..yada..yada...yada( pt domnul Socaciu yada in engleza este echivalentul in romana a blah...blah...blah...). Care sunt bah profesionistii astia? Aia care fac majoritatea reclamelor romanesti? Asadar, am compilat un top al celor mai proaste 5 reclame romanesti.

Locul 1
Asa-i de proasta reclama asta!!! Daca iei creierul celui care a facut reclama asta si il pui intr-un porumbel - o sa zboare inapoi (porumbelul, nu creierul, LOL, OMFG!)! Si, uite asa, copiii nostri se indobitocesc urmarind desene in limba romana si reclame de tot c*c*t*l!

Locul 2
Avem de fata un caz grav de posedare. Poate, in loc de medic - ar trebui chemat un exorcist! Sa exorcizeze prostia...nu stiu la ce va gandeati voi!

Locul 3
N-are sens sa mai comentez.

Locul 4
Aha.....sa vedem. Reclama incepe cu imaginea unui Macbook Pro (primul laptop), dupa care trece la imaginea unui Fujitsu Siemens Amilo si, daca nu ma insel (in varianta completa de la TV), se termina cu: Noile laptopuri Dell! Ma doare creierul! Tare as vrea sa stiu care sunt imbecilii de la care imbecila firma de publicitate care au fătat reclama asta! [n-am gasit varianta in care arata si laptopul Dell la sfarsit dar este la TV - )

Locul 5
Acesti moşi senili si [scârbos] de optimişti transformă această reclamă intr-un film horror pentru oricine cu un intelect peste media maneliştilor si imbecililor (care aprecieaza reclame de genu') din Romania. Alte comentarii sunt de prisos. Proaaaaaasssstă reclamă!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu